لیگ برتر ایران

لیگ برتر ایران

انتخاب هفته :

هفته را انتخاب کنید
صفحه اصلی فوتبال انگليس سوپر ماریو دنبال جار و جنجال نيست





 
با كليك بر روي عكس به ادامه مطلب برويد

سوپر ماریو دنبال جار و جنجال نيست

میانگین امتیار کاربران: / 0
ضعیفعالی 
فوتبال انگليس
مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي بر اين باور است كه بالوتلي آدم خوبي است و در پي جنجال و حاشيه سازي نيست.

به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات کام، سرخيو آگرو مهاجم منچسترسيتي به حمايت از ماريو بالوتلي هم‌تيمي‌اش پرداخت و او را «پسري خوب» توصيف كرد.

بالوتلي در ديدار منچسترسيتي مقابل تاتنهام كه با پيروزي سه بر دو تيمش به پايان رسيد، سر لسكات پاركر بازيكن تاتنهام را زير پا گرفت، اما داور مسابقه اين صحنه را نديد و در نهايت بالوتلي گل پيروزي تيمش را در دقايق پاياني به ثمر رساند.

كميته‌ انضباطي فوتبال انگليس پس از بررسي فيلم بازي اعلام كرد كه بالوتلي چهار ديدار از همراهي تيمش محروم خواهد بود.

آگرو كه در نخستين فصل حضورش در منچسترسيتي نمايش خوبي داشته و با 14 گل بهترين گلزن اين تيم است، افزود: همه ما به خوبي مي‌دانيم كه بالوتلي آدم خوبي در داخل و خارج مستطيل سبز است. او فقط شيوه خاص خود براي زندگي كردن را دارد و اين يك چيز طبيعي است، اما متاسفانه ما او را درك نمي‌كنيم و برداشت بدي نسبت به وي داريم. ماريو پسر خوبي است . او در صحبت با من گفت كه فقط مي‌خواهد به زندگي خصوصي خود آن طور كه مي‌خواهد، ادامه دهد و اصلا در پي جنجال و حاشيه سازي نيست.

مسئولان باشگاه منچسترسيتي تاكنون اعتراضي نسبت به حكم محروميت بالوتلي نداشته‌اند و اعلام درخواست تجديد نظر نكرده‌اند.



http://files.parscloob.com/files/66371group.gif