لیگ برتر ایران

لیگ برتر ایران

انتخاب هفته :

هفته را انتخاب کنید
صفحه اصلی فوتبال انگليس اعتراف سرمربی توپچی‌ها پس از شکست مقابل یونایتد





 
با كليك بر روي عكس به ادامه مطلب برويد

اعتراف سرمربی توپچی‌ها پس از شکست مقابل یونایتد

میانگین امتیار کاربران: / 0
ضعیفعالی 
فوتبال انگليس
به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات کام و به نقل از رویترز، آرسن ونگر که شب گذشته تیمش در جدال هیجان‌انگیز با منچستریونایتد، ۲ بر یک در هفته بیست و دوم لیگ برتر شکست را پذیرا شد، در نیمه دوم اوکسلاد چمبرلاین را به جای آندری آرشاوین وارد جریان بازی کرد. 

او در این رابطه اظهار داشت: می‌توان درک کرد هواداران به خاطر این تصمیم چقدر ناراحت هستند. به خصوص که این تغییر در ارنج تیم هیچ ثمری نداشت. معنای این حرف آن است که ابتدای بازی تصمیمی درست گرفتم و بعد مرتکب اشتباه بزرگی شدم.
 
سرمربی توپچی‌ها افزود: اوکسلاد با خستگی کار را شروع کرد و با مشکل مصدومیت مواجه بود. او در خلال هفته مریض بود. در حالی‌که مردم بهای بلیت شان را می‌پردازند تا احساسات خود را راحت در ورزشگاه تخلیه کنند. در حالی‌که همیشه به خواسته دل خود نمی‌رسند.
 
او ادامه داد: باید مسئولیت تعویض اشتباهی که انجام دادم و منجر به باخت شد را بپذیرم. نباید مرتکب این اشتباه می‌شدم. اکنون ۳۰ سال است که در این شغل هستم. شاید در این مدت ۵۰ هزار تعویض بازیکن انجام داده‌ام؛ اما دلیل نداشت که چنین اشتباهی را مرتکب شوم.

آرسن ونگر ادامه داد: درست است در موقع برد، موفقیت را به نام تیم می‌نویسند و همه در آن سهیم هستیم و هنگام باخت نیز کل تیم بازنده می‌شود، اما من باید مسئولیت این تصمیم اشتباه را بپذیرم.

مربی تیم لندنی در مورد منچستریونایتد نیز اظهار داشت: یونایتد‌ها تا حدی از ما بهتر بودند. متاسفانه در رقابت با آن‌ها تلاش کردیم و چیزی نصیبمان نشد و از این بابت متاسفم.  



http://files.parscloob.com/files/66371group.gif