لیگ برتر ایران

لیگ برتر ایران

انتخاب هفته :

هفته را انتخاب کنید
صفحه اصلی فوتبال آلمان بالاک کاپیتان، نویر شماره 1
 
 

سرگرمي
 

http://files.parscloob.com/files/74438melodi-468x60.gif  

http://files.parscloob.com/files/21095Hsa20.gif


با كليك بر روي عكس به ادامه مطلب برويد

بالاک کاپیتان، نویر شماره 1

میانگین امتیار کاربران: / 0
ضعیفعالی 
فوتبال آلمان
 میشاییل بالاک توانست در رقابت با فیلیپ لام پیروزی به دست آورد و کاپیتان آلمان برای دیدارهای مقدماتی یورو 2012 شود.

یواخیم لو، مربی تیم ملی آلمان می‌گوید: «پس از صحبت‌هایی شخصی، صریح و پر از اعتماد با میشاییل بالاک، تصمیم گرفتم که او کاپیتان تیم بماند. فیلیپ لام که در جام جهانی به شکلی عالی کاپیتان آلمان بود کاپیتان دوم ما خواهد بود. هر گاه فیلیپ نباشد هم باستین شواین‌اشتایگر بازوبند را می‌گیرد.»

تصمیم لو به معنای پایان دعوای قدرت بین بالاک و لام است که در طول تابستان ادامه داشت. آلمان با کاپیتانی لام به عنوان سوم جام جهانی رسید و پرسش‌هایی در این زمینه مطرح شد که آیا بالاک 33 ساله که جام جهانی را به دلیل مصدومیت مچ پا از دست داد باز هم کاپیتان آلمان خواهد بود یا نه.

بالاک البته باید یک ماه دیگر برای بستن بازوبند صبر کند. او در لیست لو برای دیدارهای مقدماتی یورو 2012 مقابل بلژیک و آذربایجان جایی نداشت، چون هنوز به مرز آمادگی نرسیده است. در این دیدارها لام کاپیتان تیم خواهد بود.

لو همچنین اعلام کرد که مانوئل نویر همچنان دروازه‌بان اصلی آلمان خواهد بود.



http://files.parscloob.com/files/66371group.gif