فرشید طالبی مدافع تیم ذوب آهن اصفهان:آسیا منتظر قدرت نمایی ذوب آهن باشد
| ليگ برتر و غيره |
در جدال تیم های ذوب آهن اصفهان و الاتحاد عربستان که به تشاوی دو بر دو رسید فرشید طالبی بازیکن شیرازی این تیم درخشش خیره کننده ای داشت.
مدافع ذوب آهن در مصاف با تیم قدرتمند عربستانی به خوبی در کار دفاع و حمله تیمش را یاری داد به نحوی که گل دوم تیم ذوب آهن بر اساس پاس او به ثمر رسید.
پس از پایان بازی خبرنگار پارس فوتبال با این بازیکن گفت وگویی انجام داد.
طالبی در رابطه با این بازی به پارس فوتبال گفت:" بازی بسیار سختی بود و تیم الاتحاد به خاطر باخت بازی قبلش برابر بنیاد کار ازبکستان آمده بود تا این بازی را به نفع خود پایان دهد آنان به همین دلیل در نیمه اول فشار زیادی بر روی تیم ما وارد کردند که به همین دلیل توانستند دو گل به ثمر برسانند".
مدافع ذوب آهن ادامه داد:" اما در نیمه دوم با صحبت هایی که آقای ابراهیم زاده و سایر کادر فنی با ما داشتند توانستیم در همان ابتدای این نیمه نتیجه را به تساوی بکشیم".
فرشید طالبی گفت:" هیچ فکر نمی کردیم تماشاگران عربستانی با چنان شوری تیم خود را تشویق کنند اما وقتی وارد ورزشگاه جده شدیم متوجه شدیم تمام ورزشگاه پر شده و کار سختی در پیش داریم"
مدافع ذوب آهن افزود:" آسیا قدرت تیم ذوب آهن را دید و ما می خواهیم در سطح آسیا برای کشورمان کسب افتخار کنیم". وی گفت آسیا منتظر قدرتنمایی ذوب آهن باشد.




